Ontdek je cadeaukaart en bezorg (jezelf) plezier!

Kortom :

 • Koop een kaart aan de kassa voor een bedrag naar keuze variërend van € 1 tot € 200.
 • Het bedrag dat op de kaart staat, wordt op uw kassaticket weergegeven.
 • De cadeaukaart is 18 maanden geldig vanaf de datum van activering.

Gebruiksvoorwaarden van de Pronti cadeaukaart:

 • De Pronti cadeaukaart is een concept van Retail Distribution Concepts BV, met maatschappelijke zetel gelegen te Marguerite Bervoetsstraat 94, 1190 Vorst en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 411.551.895.
 • De Pronti-cadeaukaart is kan gebruikt worden om aankopen te betalen in alle Pronti winkels in België. De kaart wordt onder geen enkele voorwaarde gerestitueerd.
 • Het minimumbedrag waarmee de kaart kan geladen worden is € 1 en het maximumbedrag is € 200. De cadeaukaart is 18 maand geldig na activering.
 • De Pronti cadeaukaart wordt niet teruggenomen, omgeruild of terugbetaald om welke reden dan ook (ook niet in geval van diefstal, verlies en/of beschadiging).
 • Pronti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik van de kaart of indien de kaart beschadigd is na teruggave aan de klant.
 • De waarde van de aankopen wordt in mindering gebracht op het bedrag van de kaart totdat het saldo nul is.
 • De houder van de Pronti cadeaukaart is verantwoordelijk voor het gebruik ervan. Elk gebruik van deze kaart impliceert de volledige aanvaarding van deze gebruiksvoorwaarden en werking.
 • Redisco BV behoudt zich het recht voor om de voorwaarden/modaliteiten van het gebruik van de Pronti cadeaukaart op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen en zal de klanten hiervan op de hoogte brengen via haar website www.Pronti.be.

Werkwijze.

Het is snel en eenvoudig: ga naar de kassa in een van onze winkels, kies een bedrag tussen € 1 en € 200 en crediteer dat bedrag op de kaart. De activeringstijd kan tot 24u in beslag nemen, de kaart is dan klaar voor gebruik. De cadeaukaart is alleen verkrijgbaar in de Pronti winkels, de kaart kan niet online gekocht worden.

Toon vervolgens de kaart aan de kassa om elk product dat te koop is in een Pronti winkel in België er geheel of gedeeltelijk mee te betalen. Het bedrag van uw aankoop wordt dan van uw kaart afgeschreven en het beschikbare saldo wordt op uw kassaticket weergegeven. Het beschikbare saldo van de Pronti cadeaukaart is het verschil tussen het vorige saldo en het bedrag van uw nieuwe aankoop.

Dit saldo kan zo vaak als u wil worden gebruikt voor volgende aankopen binnen de limiet van de geldigheid van de kaart en totdat de waarde van de kaart volledig is opgebruikt. Om uw kaartsaldo te controleren, gaat u met uw cadeaukaart naar een van de kassa’s van een van onze Pronti winkels.

Als het aankoopbedrag hoger is dan het saldo dat beschikbaar is op de Pronti cadeaukaart, dan kan het verschil worden betaald met alle door Pronti geaccepteerd betaalmiddelen.

Bescherming van uw persoonsgegevens.

Redisco BV respecteert het recht op privacy van zijn klanten. Hun persoonsgegevens zullen dan ook met de grootste zorg worden behandeld. Ze zullen worden gebruikt om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn en eventueel op de hoogte te houden van de activiteiten en aanbiedingen van Redisco BV. Elke klacht met betrekking tot persoonlijke gegevens kan per e-mail worden gecommuniceerd naar het adres op deze website.