WELKOM OP DE PRONTI WEBSITE

 

Pronti is een Belgisch merk opgericht in 1996, dat bestaat uit meer dan 40 winkels verspreid over heel België.

Een bedrijf gevestigd in België met  zorgvuldig geselecteerde en voortdurend vernieuwde producten en een nauwlettende opvolging van mode en trends. Bij Pronti doen we er alles aan om u de beste kwaliteit te bieden tegen de meest correcte prijs.

Bij Pronti is het motto “Good shoes, good mood”, goed in je schoenen, goed in je hoofd 😊. Inderdaad, wat is er mooier dan door de straten, het bos, het kantoor, de bars of zelfs op je eigen vloer te lopen in comfortabele schoenen, ga de hele nacht dansen in je trendy schoenen en ga naar je werk met een look die zowel chic als relaxed is.

Wij bieden u, voor vrouwen, mannen en kinderen:

  • Schoenen: sneakers, baskets, laarzen, boots, enkellaarzen, overknee laarzen, gevoerde schoenen, sandalen, mocassins, muiltjes, teenslippers, pantoffels, rubberen laarzen, … Kom en vind je schoenen bij Pronti voor alle gelegenheden, alle seizoenen en alle temperaturen.
  • Accessoires: elegante- en sporttassen, portemonnees, paraplu’s, sjaals, halsdoekjes, hoeden, strohoeden, sokken, kousen, petten, maskers en koffers in verschillende maten.
  • Ook voor “terug naar school” vind je hier een ruime keuze: schooltassen, gymtassen, schoolkits, gympantoffels, brooddozen en drinkbussen.
  • En natuurlijk schoonmaakproducten om het meeste uit je favoriete items te halen!

Kortom, bij Pronti, wat een keuze! Iedereen vindt het hele jaar door en voor elke gelegenheid iets dat bij hem past, en dat alles in een vriendelijke en leuke sfeer!

Kom ons bezoeken en ontdek al onze artikelen tegen prijzen die u zullen plezieren, een leuke winkeluitstap, telkens opnieuw!

U kunt ook onze online winkel bezoeken, 7 dagen per week en 24 uur per dag, ofwel om een ​​idee te krijgen van onze collectie, ofwel om te vinden wat u zoekt en het in een paar klikken te kopen.

Tot binnenkort,
Het Pronti team.